Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?

2024 Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?

Diğer Anketlere Buradan Katılabilirsiniz.
GÜNÜN ANKETİ
Mersin Limanı'nda Rekor Miktarda Kaçak Elektronik Sigara Ele Geçirildi

Mersin Limanı'nda Rekor Miktarda Kaçak Elektronik Sigara Ele Geçirildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mersin Limanı'nda gerçekleştirilen operasyonda 113 bin 250 kaçak elektronik sigara ele geçirildiğini açıkladı. Bu operasyon, Gümrük Muhafaza ekiplerince tek seferde el konulan en yüksek miktar olarak kaydedildi.

Gümrük Muhafaza Ekiplerinin Başarılı Operasyonları

Bolat, Gümrük Muhafaza ekiplerinin Mersin Limanı'nda gerçekleştirdiği operasyonun detaylarını paylaştı. Yakalanan miktarın, bu ekiplerin tek seferde ele geçirdiği en yüksek miktar olduğunu belirtti.

Uyuşturucudan, Aydınlatma Cihazlarına Kadar Uzayan Liste Bulunuyor 

Ayrıca, Bolat Gümrük Muhafaza ekiplerinin İstanbul Ambarlı ve Pendik limanlarındaki operasyonları, Kapıkule Gümrük Kapısı'ndaki yakalamaları ve Ankara ile Derince'de gerçekleştirilen başarılı operasyonlara dikkat çekti. Bu operasyonlarda kokain emdirilmiş asfalt ruloları, afyon sakızı, dişçilik malzemeleri, cep telefonu kasaları, makaronlar, dökme tütün ve aydınlatma cihazları ele geçirildi.

80 Milyon Lira Değerinde Kaçak Eşyaya El Konuldu

Bu operasyonlarla birlikte Mersin Limanı'nda kamu zararı önlenmiş, gümrük idaresine düşük vergi oranı beyan edilen seccadeler ve diğer kaçak eşyalar ele geçirilerek, yaklaşık 80 milyon lira değerinde kaçak eşyaya el konuldu. Bolat, Gümrük Muhafaza teşkilatını başarılı çalışmaları için tebrik etti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mersin Limanı'nda gerçekleştirilen operasyonda 113 bin 250 kaçak elektronik sigara ele geçirildiğini açıkladı.


En Çok Okunanlar