Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?

2024 Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?

Diğer Anketlere Buradan Katılabilirsiniz.
GÜNÜN ANKETİ
Antalya'da Deri Ve Kürk Modasının Kalbi Atıyor: 11. Deri Ve Kürk Modası Fuarı Başladı

Antalya'da Deri Ve Kürk Modasının Kalbi Atıyor: 11. Deri Ve Kürk Modası Fuarı Başladı

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) organizasyonuyla Antalya'da düzenlenen 11. Deri ve Kürk Modası (Leather&Fur Fashion) Fuarı, katılımcılarını ağırlamaya başladı. Belek Turizm Merkezi'nde yer alan bir otelde gerçekleştirilen bu büyük etkinliğe, Türkiye'den 70 firma ve 20 farklı ülkeden 1200 alıcı katılım gösterdi.

Katılım ve İlgi Her Geçen Yıl Artıyor

TDKD Başkanı Fatih Dursun, fuarın sektör için büyük bir öneme sahip olduğunu ve yıllık iki defa bu organizasyonun gerçekleştirildiğini vurguladı. Dursun, bu yılki fuara katılımda geçen yıla kıyasla %11'lik bir artış olduğunu belirtti, özellikle Rusya, Kazakistan, Ukrayna ve ABD'den gelen önemli firmaların fuarı renklendirdiğini ifade etti.

Türk Firmaları Yurt Dışı Pazarlarla Buluşuyor

Fuarın, Türk deri ve kürk sektörü firmalarını yurt dışı pazar temsilcileriyle buluşturduğuna dikkat çeken Dursun, bu sayede ihracata önemli bir katkı sağlandığını bildirdi. Sektör ihracatının son 11 ayda 224 milyon dolara ulaştığını belirten Dursun, ana pazarların AB ülkeleri, ABD ve Rusya olduğunu kaydetti.

Deri Sektöründe Yanlış Algılar ve Gerçekler

Dursun, deri sektöründe hayvan katliamı yapıldığı yönündeki algının yanlış olduğunu vurgulayarak, sektörün aslında çöpe atılan ürünleri değerli hale getirdiğini söyledi. Ayrıca, 'vegan' adı altında üretilen suni deri ürünlerin petrokimya bazlı olduğuna ve gerçek tehlikenin bu ürünlerde olduğuna dikkat çekti.

İhracatçılar Birliği de Fuarın Önemini Vurguladı

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Gözmen, sektör olarak fuarın önemine değindi ve Türk firmalarının kış ve yaz koleksiyonlarını sergileyerek yabancı alıcılarla bire bir satış gerçekleştirdiğini aktardı. Gözmen, fuarın sektörün ihracat artışına önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Fuar, 8 Aralık'a Kadar Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Antalya'daki bu etkileyici etkinlik, deri ve kürk mamullerinin sergilendiği stantlarla 8 Aralık'a kadar devam edecek, bu süre zarfında hem yerel hem de uluslararası ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) organizasyonuyla Antalya'da düzenlenen 11. Deri ve Kürk Modası (Leather&Fur Fashion) Fuarı, katılımcılarını ağırlamaya başladı.


En Çok Okunanlar