Adana Büyükşehir Belediye Başkanının Kim Olmasını İstersiniz?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanının Kim Olmasını İstersiniz?

Diğer Anketlere Buradan Katılabilirsiniz.
GÜNÜN ANKETİ
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ve Fatih Erbakan...!

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ve Fatih Erbakan...!

                                                                                                                                  

     31 Mart yerel seçimlerinin en çok konuşulan ismi şüphesiz ki Fatih ERBAKAN oldu.

     İktidar medyası hiçbir mecrada Erbakan'a yer vermezken O ve arkadaşları mecburen kim davet ettiyse orada yayına katıldı. Böyle olunca Sosyal medyada da yoğun bir karalama ve ihanet suçlamaları yöneltildi. Buna rağmen gittiği her yerde coşkuyla karşılanan, parti üyelik sayısını hızla arttıran ve halkın teveccühünü kazanan yine, yeniden ERBAKAN oldu. Bunu görmezden gelmek adeta bir körlük hatta nankörlük olurdu zira doğru bildiklerini en net şekilde anlatan, milletin derdine derman olacak meseleleri en iyi şekilde dile getiren bir partiyi ve onun çok nazik ve sakin, çok beyefendi Genel Başkanını millet zaten görmüş ve iktidar alternatifi olarak gözüne kestirmişti. Bir dip dalga açıkça kendini belli ediyor ve adeta "ben buradayım ve geliyorum"diyordu.

     Aşı konusunda haklı çıkması, DSÖ ve Küresel çetelerin sinsi planlarına karşı çözüm önerileri getirmesi, ekonomik kalkınma için kaynak paketleri hazırlayıp bunları somut örneklerle halkın bilgisine sunması, LGBT derneklerinin kapısına kilit vuracağız diyerek cesurca hakkı ve hakikati savunması tabi ki milletimizin dikkatinden kaçmadı.

     Toplumun ahlakını düşünen bir yönetim anlayışının hakim olması gerektiğini, borçsuz da belediyelerin yönetilebileceğini, belediyelerde denk bütçe zorunluluğunun getirilmesi gerektiğini söyleyen tek siyasi lider olması sebebiyle milletin gözünde bir yıldız gibi parlayan lider yine Fatih ERBAKAN oldu.

     Tüm baskılara rağmen, son anda adaylarını çekecekler iddialarının gölgesinde, kimi iktidar yandaşlarının "Adnan Hocacı" , "Fetöcü" suçlamasıyla seçime girdi ve sandıktan başarıyla çıktı. "Siyasete Nezaket Getireceğiz" sloganı nasıl geçmişte yankı bulduysa,  "Ahlaklı Belediyecilik" sloganı da aynı şekilde milletin vicdanında yankı bulmuş olmalı ki 1 Büyükşehir, 1 il, 43 ilçe ve 24 belde belediyesini kazandı. Genel seçimlerde aldığı oy miktarını iki katına çıkararak MHP, İYİ Parti ve DEM Partisini geçerek 3. parti oldu.

     1970 yılında Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN'ın Milli Nizam Partisiyle başlayan Milli Görüş yolculuğunda AK Partiyi çıkaran siyasi gelenek, oğul ERBAKAN'ın stratejik hamleleriyle "YENİDEN REFAH PARTİSİ" adıyla güçlenmeye ve milletin teveccühünü üzerine çekmeye devam ediyor.

 

Yerel seçim sonuçları analizi ve değerlendirmeler.


En Çok Okunanlar