Adana Büyükşehir Belediye Başkanının Kim Olmasını İstersiniz?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanının Kim Olmasını İstersiniz?

Diğer Anketlere Buradan Katılabilirsiniz.
GÜNÜN ANKETİ
Ünlülerin Yeni Gözdesi, Five Diamonds Hotels İzmir Alaçatı’da Açıldı

Ünlülerin Yeni Gözdesi, Five Diamonds Hotels İzmir Alaçatı’da Açıldı

İzmir’in tatil cenneti olan Çeşme Alaçatı’da kurulan Five Diamonds Hotel, misafirlerine ayrıcalıklı hizmet vermeye başladı. Alaçatı’nın en ünlü oteli, olarak şimdiden hafızalarda yer bırakan tesis, Alaçatı 2024 yeni otel olarak bu sene faaliyete geçti.

Hem yurtiçinden hem de yurtdışından ünlü isimleri, sanat camiasından ünlü kişileri ve futbolcuları ağırlayan Five Diamonds Hotel, misafirlerine şık yapısı, 7 farklı tip odası ve Alaçatı’nın kalbinde yer alan lokasyonu, spa merkezi ve özel mutfak menüsü ile ev sahipliği yapmaya ve ayrıcalıklı bir tatil fırsatı sunmaya devam ediyor.

Ünlülerin Yeni Tercihi: Five Diamonds Hotels Alaçatı Çeşme

Five Diamonds Hotels Alaçatı Çeşme, magazin basını, sanat camiası ve Türkiye’de yakından tanınan isimler ile futbolcular tarafından en çok tercih edilen otel olarak dikkat çekerken, Televizyon dünyasının ve sanat camiasının ünlü isimleri, otel tercihini five diamonds dan yana kullanıyorlar mimarisi elegant yapısı ve dizaynına büyük önem gösterilen otel, ağırladığı ünlü isimlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Her köşesi özenle dizayn edilen Five Diamonds Hotel Alaçatı ile tanışmaya siz de hazır olun.

Çeşme Alaçatı Five Diamonds Hotel, lüks ve konforun yeni adresi olarak yeni sezonda da kapılarını açtı. Ege’nin büyüleyici güzellikleri eşliğinde eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatan otel, modern ve şık tasarımı, eşsiz manzarası, özel hizmetleri ve olanakları ile büyük fırsatlar sunuyor. Hayalinizdeki kusursuz tatili deneyimlemek için Five Diamonds Otel ile iletişim kurun. Her detayın titizlikle düşünüldüğü bu özel mekânda, zarafet ve rahatlık mükemmel bir uyum içinde.

Son günlerde adını sıkla duyduğumuz Five Diamonds Hotel & Spa Alaçatı, futbolcuların ve sanat camiasından ünlü isimlerin tercih ettiği luxury konsepti ile harika bir tatil deneyimi sunuyor…


En Çok Okunanlar