Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?

2024 Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?

Diğer Anketlere Buradan Katılabilirsiniz.
GÜNÜN ANKETİ
Hayatla Barış Filmi Sinemaseverlerle Buluşacak

Hayatla Barış Filmi Sinemaseverlerle Buluşacak

Türkiye ve dünya genelinde "Ampute Messi" olarak bilinen milli sporcu Barış Telli'nin ilham verici hikayesi, "Hayatla Barış" isimli filmle beyaz perdeye taşınacak. Bu etkileyici film, 23 Şubat 2024 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Barış Telli'nin Mücadele Dolu Yaşamı Anlatılıyor

Film, Barış Telli'nin küçük yaşta geçirdiği kaza sonucu bir bacağını kaybetmesi ve sonrasında yaşadığı zorluklar üzerine kurulu. Engelleri aşarak ulusal ve uluslararası arenada başarılara imza atan Barış'ın hikayesi, izleyicilere ilham kaynağı olacak.

Filmin Oyuncu Kadrosu ve Yapım Ekibi

"Taner Ölmez, Barış Telli Rolünde" başlıklı bölümde, filmin başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı belirtiliyor. Filmin kadrosunda ayrıca Nazan Kesal, Bülent İnal ve Gürkan Uygun gibi tanınmış isimler bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ekin Pandır otururken, senaryosu Caner Erzincan ve Koray Yeltekin tarafından kaleme alındı.

Barış Telli'nin Spor Kariyerinden Kesitler

"Küçük Yaşta Büyük Bir Hayat Dersi" başlıklı bölümde, Barış Telli'nin çocukluk döneminde yaşadığı kazanın ardından sporla olan ilişkisine ve başarılarına değiniliyor. Ampute Futbol Milli Takımı ile elde ettiği şampiyonluklar, gol krallıkları ve yılın sporcusu ünvanları gibi başarıları vurgulanıyor.

Barış Telli'nin Uluslararası Alandaki Etkisi

"Ampute Futbolun Yıldızı" başlığı altında, Barış Telli'nin uluslararası arenada nasıl bir etki yarattığına ve UEFA'nın onu Adil Oyun Elçisi (Equal Game) olarak seçtiğine dikkat çekiliyor. Japonya başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında yapılan belgesellere konu olan Barış Telli'nin hikayesi, bu filmle daha geniş kitlelere ulaşacak.

Türkiye ve dünya genelinde "Ampute Messi" olarak bilinen milli sporcu Barış Telli'nin ilham verici hikayesi, "Hayatla Barış" isimli filmle beyaz perdeye taşınacak.


En Çok Okunanlar