Adana Büyükşehir Belediye Başkanının Kim Olmasını İstersiniz?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanının Kim Olmasını İstersiniz?

Diğer Anketlere Buradan Katılabilirsiniz.
GÜNÜN ANKETİ
100 Bin Tl Kredinin Aylık Taksiti Kaç Tl'dir

100 Bin Tl Kredinin Aylık Taksiti Kaç Tl'dir

Son zamanlarda dalgalı bir seyir izleyen kredi faiz oranları ile ilgli sizler için bir araştırma yaptık. İhtiyaç kredileri vatandaşların herhangi bir alan belirtmeden bankaların temel kredi statüsünde değerlendirdiği kredi türüdür. İhtiyaç kredisi alanında yaptığımız kredi araştırmasını sizler için paylaşıyoruz. 

100 Bin Lira için belirlenecek olan en yüksek vade 24 ay olarak belirlenmiştir. Bunun dışında 18, 12, 9, 6 ve 3 aylık vadeler de bulunmaktadır.

Söz konusu hesabımızı 24 ay vade üzerinden yapacağız. Yapmış olduğumuz değerlendirme neticesinde en düşük faizi Garanti Bankası vermektedir. Garanti Bankasının belirlemiş olduğu faiz % 3,94'tür.

Garanti Bankasından % 3,94 faizle 24 ay vadeli olarak çekilecek olan kredinin geri ödenecek toplam tutarı 176.575 TL'dir. Aylık taksit tutarı ise 7.333 TL'dir.

Son zamanlarda kredi faizlerindeki dalgalanmalar sebebiyle vatandaşlar tarafından sürekli olarak kredi faizleri ve geri ödeme tutarları araştırılmaktadır. Peki 100 Bin TL kredi çekmek isteyen biri en düşük faizle ayda kaç TL öder?


En Çok Okunanlar